15 Ekim 2009 Perşembe

Buyrun Ödül Törenime..




Hande beni ödüllendirdi..Rüzgarcığıma teşekkür ederim emeğinden, varlığından ve blog sebebim olmasından dolayı..Ödül törenimi de yapıverdim şuracıkta..Gelelim ödül gereği kendimle ilgili 7 ilginç şeyden bahsetme kısmına..

1) Süper seksenler kızı dansı yapıyorum. Şöyle ki , 80 doğumluyum, ergenlik yıllarımda okul kermesi falan olurdu, bir de diskosu..Garip garip figürler yapardık, adı da dans!!Arada canımız sıkılınca ben dans ederim evde, çok güleriz ailecek, Rüzgar da zıplar falan, hatta kocacım bana Harun Kolçak tan "Gir Kanıma" isimli nostaljik klibi hediye etti 2 gün önce, parti var bizde bu aralar, buyrun gelin..

2) Çok kokluyorum..Sarılırken kokluyorum, çamaşır kokluyorum, tabak kokluyorum, masa kokluyorum, insanların isimlerini değil ama kokularını mutlaka anımsıyorum..

3) Bütün çoraplarımın ayak baş parmaklarının denk geldiği yer delinir :(( Tırnaklarım hep kısadır ama oralar hep delinir. Çorap yamadığım zaman gariban bir ruh haline bürünsem de haftada 1 yeni çorap almak mantık dışı ve ben çoraplarımı seviyorum..Durum böyle olunca alıp iğne ipliği dikiyorum.

4) Bir yerde yemek yemeğe gidince öncesinde çatal, kaşık ve bıçakları silmek istiyorum..Ama mekan sahiplerine ve çalışanlarına ayıp edermişim gibi geldiğinden kimsenin bakıp bakmadığını kontrol edip hızlıca masanın altında siliyorum..Yüzümdeki o ifadeyi görse birisi der ki "ahanda şimdi atacak hepsini çantaya"..

5) Kurşun kalem kullanmıyorum. Kurşun kalemi çok nostaljik ve romantik buluyorum ama yazdıklarımın silinmesinden delice korkuyorum. Pisikolok obsesif mi ne?!?

6) Parantezden hiç hoşlanmıyorum. -> ) Bu yani..Ergenlik yıllarımda hiçbirşey parantez içinde aktarılacak kadar kıymetsiz değildir demişti bana içsesim, o gün bu gündür hoşlanmıyorum kendisinden. Kullanmamaya gayret ediyorum.

7) Ayakkabısını sevmediğim insanları sevemezmişim gibi geliyor, bir de dilbilgisi kuralları takıntım var..

Aaa, deli miyim ne ?!?

Şimdi ben de 3 kişiyi ödüllendiriyorum.

1) Sedefciğim söz sende!!!
2) Bebeğine süper şeyler alan güzel insan, paylaşımcı anne elim sende!!!
3) özgür Anne, daha da tanışalım :))

Şimdi benim ödüllendirdiklerim de böyle 7 madde sıralayıp 3 kişiyi ödüllendireceklermiş, öyle bir akış imiş bu..Bence isterseniz yapın, istemezseniz de öyle durun, yazmayın bile, kasmayın ,sıkılmayın, ben eğlendim ama, demedi demeyin..

Sevgiler..

11 yorum:

Kağıttan Gemiler dedi ki...

o başparmakla çorap delme becerisi bende de var :)).
Sabah ambalajından yeni çıkarıp giydiğim çorabın akşama delindiğini bilirim.
Bunda da vardır bir hayır değil mi?
Selamlar

elif ada dedi ki...

Irazcigim,
2,4,5 ve 7 konusunda ayni durum bende de soz konusu. Hani derler ya terzi sokugunu dikemez diye. Hazir sen dikiste de iyiymissin ama. Gel birbirimizle dertlesip terapi yapalim. Herhalde ben, artik bir ise yaramam ama. Okul bitti, ben sans eseri gazeteci oldum. Ankara Universitesi'nde psikoloji masteri yapiyorum gene de. Tezimi yaziyorum. Yine de gecti artik benden. Aslinda oyle de seviyorumdum ki. Ve cok istemistim psikolog olmayi. Senin su cocuklarla ilgili yazini okuyunca gozlerim doldu. Benim istedigim seydi bu... Sana basarilar diliyorum
Sevgiler
Umur & Ada

elbruze dedi ki...

Ozgür'e yazmışsın ya her gün yazsan keşke diye, bence sen de her gün yaz e mi?

Ozguranne dedi ki...

Gurur duydum:) Teşekkür ederim, ben de yaziim.

Iraz dedi ki...

Kağıttan Gemiler,
Var mıdır acaba :))
Küçükken abim ayaklarıma bakıp bakıp "ay çok çirkinnn" derdi, büyüdüm ben diyorum aynısını :))
Ayaklarım benden intikam alıyor olabilirler mi?
E tanışalım artık?!? Bak ben organizatörü olurum bu buluşmanın, sen , ben , Sedef?

Iraz dedi ki...

Umur!!!
Dikiş falan bilmem ben, iğneyi batır çıkar oluyor, o kadar bilirim yani :))
Ya şans eseri gazeteci olmuşsun, birçok insan kendini paralayıp olamıyor, hem bak master da var, alan? Ben Adli Tıp' ta yaptım.

Şimdi de KPSS ye girip atandığım hastanede çalışıyorum. Yani biraz KPSS' ye çalışan herkesin olabileceği bir yerdeyim..

Bu kadar istediğin birşeyi bence erteleme, hayatın sana dayattığı birşeyler var mı bilmiyorum ama neden olmasın ki, önemli olan temeli atmış olman bence :))

Iraz dedi ki...

Elbruze,
Yüzümde o 80 li kız şımarıklığı, ne diyebilirim ki, çok teşekkürler!!!

Iraz dedi ki...

Özgür,
Evet evet, hadi yaz hemen!!!

Kağıttan Gemiler dedi ki...

Irazcım,
Sana bir mail gönderdim. Umarım doğru adrese gitmiştir.
Selamlar.

Sedef Uncu Akı dedi ki...

aldım canım odulunu cok tesekkur ederim ama nedense bir donugum bu aralar hastalık vs. ilk postum(olabilirse tabii) aldıgım odulle ilgili olacak:) Opuyorum cookk

Iraz dedi ki...

Sedef,
Ne önemi var, zaten yazdım ya, kimin canı isterse o yazsın, eğlenceli geliyorsa :))
Sen bence şimdi bir git,bir dinlen, bir yazı yazmayı özle, sonra bakarsın :))
Çok öptüm..