29 Aralık 2009 Salı

notlar

1. İkea' dan siparişlerimiz geldi. Sedefcim canım, teşekkürler tekrar. En önemli parçalar 2 adet basamak, bir mutfağa bir banyoya. Sabahları elini yüzünü yıkayıp dişini fırçalayan Rüzgar. "Sıcak, sıcak" diye bağıra bağıra yemek karıştıran Rüzgar. Basamaktan inmek istemeyen Rüzgar. Çığlık atan Rüzgar. Bazen düşen Rüzgar. Bedeli ne olursa olsun şahane dahil oluyor herşeye bu sayede. Yaşasın basamak.



2. Rüzgar hiç susmuyor. Her duyduğunu tekrar ediyor. Diyelim biz onu dahil etmiyoruz,sohbete dalmışız, böyle anlarda hiç durmadan "baba, baba aba dude aba dude aba dude" diyor. "aba dude" ne demek bilmiyoruz. İlgilenirsek eğer ağzımızdan çıkan herşeyi tekrar ediyor. 2 kelime yan yana henüz geliyor. favorisi "men dediiiii" yani ben geldim. Gene gelip "baba baba" dedi fark ettiniz mi bilmem.

3. Tchibo' dan at aldık Rüzgar' a. Ben çocukken çok istedim benim bir atım olsun, kurulur kurulmaz Turgut' a dedim ki beni taşır mı. Tabi tabi dedi. Dalga geçmediğini varsayıp bindim. Taşıdı. Rüzgar da seviyor atını. İyi bakıyor ona.



4. Ayten' le tanıştım. Sedef, ben, o. Ne güzel sohbetti. Tekrar olsun, sık sık olsun. Yaşasın blog dedim. Yaşasın internet dedim.

5. "Hoşgeldin 2010, Oyunlar mı Getirdin" partimizi yaptık. Herkes çok eğlendi, ben çok eğlendim. Yaşasın Oyun Gruplarım, yaşasın çocuklarım. 11 çocuk 17 yetişkin. Şimdi saydım, ne kalabalıkmışız. Ne eğlendi çocuklar, sabah uyanıp bugün de partiye gidelim diyenler varmış,sürekli partiyi anlatan da!! Çok mutlu oldum :)



6. Benim anne olduğumu bilse de "ben kimim oğlum" dediğim de "anane" diyor Rüzgar, sonra da kahkaha atıyor. Peki.

7. Rüzgar biraz hasta. Biraz ama geçmiyor. Uzun süredir biraz hasta.Kendi kendine halledemedi. Bugün antibiyotik başladık doktorumuzun muayene sonrası tavsiyesi ile.



8. Yılbaşında evdeyiz. Çay, kestane, erken uyumuş Rüzgar, tv, kanepe, battaniye. Umarım uyuyup kalmam.

9. Rahel var üniversiteden canım canım canım arkadaşım. Psikolog, meslekdaşım. Kızı Kayla ile Rüzgar' ın arasında 20 gün var. Hep haberleşiriz. Dedi ki geçenlerde "çocuk insanın narsistik uzantısı, ona gelen lafı kendine geldi sayıyor kişi.." Rahel seni çok seviyorum.



10. İstanbul' u özledim. Sanki 2010 yıl oldu görmeyeli.

11. Evde herşey oldu düm tek.



12. Bunlardan yaptım. Erin' e de yolladım, oyun grubu çocuklarıma da verdim. Fotoğraflamayı koşuşturmacadan unuttum. Ayça' dan çaldım fotosunu, iznin olur değil mi? Gene yapacağım. Hatta satacağım. Nasıllar?



13. Bitti.

15 yorum:

AycA dedi ki...

Aşk olsun tabii izin var o ne biçim soru :=)) originallerini yollayayım..ben Turguta demiştim zaten satmalı bunları Iraz diye sonra seninle konuşamadık.Erin de hasta 1 haftadır.. öksürüyor şimdi de.. ilaçsız atlatalım diyorum ama öksürük şurubuna başladım bugün.öksürünce korkuyor kesiyor öksürmeyi boğazına yapışıyor snir oluyor ben de bir şey yapamıyorum.. canım sıkkın .. umarım yeni yıla hepimiz iyileşmiş gireriz..dümtekalarınızla.. :=)) dertlnedim biraz galiba.. sizi seviyorum ..mutlu yıllar tekrar

Iraz dedi ki...

Orijinallerine çok sevinirim :) 1-2 hafta içinde değişik renk seçenekleri ile başlayacağım!Hiç de beceremem satış, pazarlama, vs. Deneyeceğim :)

Geçmiş olsun Erin' e de..Ben de ilaçsız atlatalım dedim dedim, artık kütür kütür denen cinsten öksürüğü..Napalım, kullanacağız ilaç :(

Evet evet, iyileşeceğiz yeni yılda, bakarsın seneye düm tek ler melodi olur :)

Çok öpüyorum, ben de çok seviyorum sizi, biz de ve de :)

ElfAna dedi ki...

Hand-made sitelerinde var bunlardan birsuru. Icim gider&zaman darligini bahane edip yapmam:P Sat valla. Mutlu yillar:)

Iraz dedi ki...

Evet Etsy de. Ama ben bunun benzerini flickr da bulmuştum, ilham ordan yani. Zaman darlığı benim için de söz konusu, çalışıyorum ve de biliyorsun, cumartesi dahil oyun grupları ile birlikte..Ama geceler benim!!!

füsfüs dedi ki...

adanaya gelip oyun grubuna katılmak istiyoruz:((
ben aktivite arıyordum ama şimdi ilk hedefim şu portatif resim yapma çantası, bakalım beceremezsem senden alırım, kesinlikle satmalısın harika olmuşlar
makineyle mi diktin, çok muntazamlar çünkü

Kağıttan Gemiler dedi ki...

Irazcım ben de seni tanıdığıma çok mutlu oldum.
Böyle becerikli olduğundan hiç bahsetmemiştin. Çok şık görünüyorlar. Umarım yakından da görme şansım olur.
Selamlar
Mutlu yıllar.

Iraz dedi ki...

Füsün,
Belki misafir ederiz birgün sizi, ben seninle aktivite paylaşabilirim bu arada :)
Evet makina dikişi tabiki, alt komşum terzi ve de :)

Iraz dedi ki...

füsün demişim bu arada, füsün, hehe :)

Iraz dedi ki...

Ayten,
En kısa zamanda Ömür ü de al gel, yakından bak, sadece benim becerikliliğim değil inan, benden iyi dikiş bilen bir kocam var!!!

Yapıncak Gürerk dedi ki...

Bitti demişsin ya. Yanlış, bitmez. Tanıdığım kadarıyla senin enerjin hiç bitmez :) Bugunku postta da 2010'un getirdiklerinden bahsetmişsin ya, 2009 senin güzel yazılarını getirmişti, 2010'da da keyifle okuyacağız. Oyun grubu için çok tebrikler! Müzisyen baba-oğul fotosu ise tek kelimeyle muhteşem! Bizim FB grubuna pek yakışırmış.

Mutlu yıllar Rüzgar'a ve size, İstanbul'a geldiğinizde bekliyoruz.

Iraz dedi ki...

Yapıncak!!!

Sabah sabah okudum yorumunu, yüzüme şahane bir gülümseme oturdu, Turgut noluyor dediğinde ona da okudum..

O kadar istiyoruz ki seni tanımayı, Rüzgar' ın seni tanımasını.."Tanışmak" yeterli değil bu durumu anlatmaya aslında, yollarımızın kesişeceği anı merak etmek diyelim biz buna, öyle güzel bir enerjin var ki ve biz bu enerjiden nasiplenmeliyiz ailecek diyorum :)Bolluk da seninle çünkü güzel duygular söz konusu olduğunda..

Yani çok seviyoruz seni biz :)

Fotoğrafı FB grubunda görmek beni de çok sevindirir..

Görüşürüz!!!!

berrak dedi ki...

Irazcım, parti gerçekten harikaydı. durup durup onu konuşuyoruz. üstelik senin elinden çıkmış hediye de inanılmaz güzel. sen satışa başla, ben tanıdığım tüm çocuklara hediye ederim. tekrar ellerine sağlık. mutlu yıllar...

Iraz dedi ki...

Ne mutlu bana partiden keyif aldığınız için!!!

Haberdar edeceğim üretimle ilgili gelişmelerden :)

Yapıncak Gürerk dedi ki...

Iraz :)))

Yazamam ben çok duygulanınca. Bol sohbette, müzik eşliğinde olacak o gün :)

Iraz dedi ki...

Evet öyle olacak, evet :)