14 Şubat 2010 Pazar

Dinliyoruz.



Banu Kanıbelli eşittir oyun gruplarım, başka birşey söylemeye gerek yok, Rüzgar' ın doğumgününde hayatımıza girdi Başka Dünya Yok ve Kar' A, o gün bugundür de pek bir eğleniyoruz birlikte!!!Ve de net olarak bana Derin' i hatırlatıyor her seferinde, dördüncü solucan aydede!!!



Yıldız İbrahimova yaklaşık 15- 16 yaşlarındayken girdi hayatıma, o zamanlar pop starlar ve popüler kültür bu kadar sarmamıştı her yanı, var olana karşı da benim net bir karşı duruşum vardı, şimdi olamadığım kadar net hem de!!!İşte o zaman dinlemeye başlamıştım İbrahimova' yı, hele de ah bir ateş ver..Rüzgar da sevsin Yıldız İbrahimova' yı istedim. Çok sevdi çok!!!



Sen ben değirmenlere karşı, bile bile birer yitik savaşçı..Iraz için..
Bulutu çizip, çöllere koyup, yağmur yağdırsak..Rüzgar için..




8 yorum:

burcu dedi ki...

sen hep yaz ıraz e mi?

füsfüs dedi ki...

defne müzikle hiç ilgili değil, kar'a var bizde, ben açarsam dinliyor ama yılmak yok, en kısa zamanda önerdiğin diğer cdler de edinilecek.

Berna dedi ki...

Bunlar Ekin'in de bayıldığı CD'ler. Gerçekten bayılıyor! Beraber eşlik ediyoruz, bazen kendi kendine mırıldanıyor, bazen deli gibi dans ediyor... Dinlemesi çok çok zevkli, herkes bunları edinip, bebişine dinletsin derim ben :)))
Not: Bebekliğinden beri Bülent Ortaçgil'i de sık sık dinliyoruz beraber (büyükler için olanı :) )

Adsız dedi ki...

Harika bir paylaşım!

Bülent Ortaçgil bizde de var, Yıldız İbrahimova'dan ise geçenlerde haberim oldu. Diğer ikisini hiç bilmiyordum, sağ olasın!

Sedef Uncu Akı dedi ki...

Canııımmm,
Sayenizde Derin bayılarak dinliyor. "Saatim çaldı tık tık tık" da ikinci favorimiz, isteyince elini koluna goturuyor:) Ama ben Bülent Ortaçgil'i bulamadımmm:((

Iraz dedi ki...

Ah yazmayı unutmuşum, Putumayo indirdim ben bir de rapidshare den, dünya müzikleri, kulak dolgunluğu da olsun hani:)

Iraz dedi ki...

Sedefciğim,

Oyun grubuna gelirken flash diskini getir, sizde de olsun Bülent Ortaçgil :)

Derinciğim ezberlesin hemen :)

Anne İş'te dedi ki...

4x4=kesinlikle bizim de favorilerimiz:)))