4 Haziran 2012 Pazartesi

Atölye Çocuk ile Çocuklu Yaz Tatili

1 – 7 Temmuz’da Atölye Çocuk Faralya’da!!!!



Biz, “Atölye Çocuk” (Uzman Psikolog Iraz Toros Suman) ve “Çizgi Çocuk Atölyesi” olarak, 3-9 yaş çocukları için Akdeniz’in büyülü güzelliklerinden biri Faralya, Patika’da ailecek keyifli, oyun dolu, sanat dolu bir hafta hazırladık.

Çocuklar, doğada keyifle öğrensinler, deneylesinler, resim, heykel, baskı çalışmaları yapsın, hayallerini hem 2 boyutlu hem 3 boyutlu gerçeğe taşırken, keyifle yeni ifade yolları bulsunlar.
Oyunlar oynayıp, hem kendi kendilerine, hem aileleriyle eğlenip öğrensinler.
Doğa ile iç içe keşifler yapacakları, parçası oldukları dünyayı farketsinler.
Ekolojik ve lezzetli yemekler ile hem ruhlarınını hem bedenlerlerini doyursunlar.
Faralya/Fethiye’nin doğasında, ailecek bu kaliteli zamanı birlikte deneyimlemek için 1-7 Temmuz’da  Patika’da buluşalım.

YEMEK ( Tam Pansiyon)
Patika’nın yemek anlayışı kısaca şöyle:
“Organik tarım yaptığımız bahçemizde zeytinden avakadoya narenciyeden yeni dünyaya kadar pek çok ağacımızın bulunduğu yaşam alanımiz beş dönümdür. Yemeklerimizi komşumuzun zeytinlerinden elde edilmiş yağla yapıp, bahçemizin baharatlarıyla süsleyip alışverişimizi köy pazarından yapmaktayız. Dönemsel olarak Ayurvedik beslenmeden çiğ beslenmeye kadar pek çok beslenme sistemini uyguladığımız mutfağımızda yemekler hep beraber yenilmektedir. Yemeklerin hazırlanıp, sofranın kurulması ve kaldırılmasında hep beraber calısmaktayız.”

KATILIMCI EĞİTMENLER VE ATÖLYELER

     

Atölye Çocuk/ Iraz Toros Suman   http://www.iraztoros.com/atolye-cocuk
Çizgi Çocuk Atölyesi/ Yasemin Erdin Tavukçu  http://www.cizgicocukatolyesi.com
Erol Benjamin Scott/ Patika’da her sabah yetişkinlere (yeni baslayanlara ve orta derecede yoga yapanlara) yönelik yoga dersleri verilecektir.http://www.patikadayolculuk.com/yoga.html

 ÜCRET VE KALIŞ


6 günlük için çocukların çalışmalara katılım payı çocuk başı 300 TL olarak belirlenmiştir ve çalışmalara katılım için %20 kardeş indirimi var. 6 gece 7 gün tam pansiyon konaklama için 4 taş ev, 4 bungalov  ve 2 çadır seçenekleri vardır. Katılım 10 aile ile sınırlıdır. Çocuklardan kalış ücreti alınmamaktadır.

Taş oda:      
Kişi Başı : 95 x 6  :  570TL
Oda kaç kişilik:  3
Tek kişi kalış: Günlük +25TL
Bungalov :
Kişi başı    75 x 6  : 450
Oda Kaç kişilik:  3
Tek kişi kalış: Günlük + 20TL
Çadır:
Kişi başı:   40 x 6  : 360TL
Çadırlar yüksek olup içlerinde yataş yataklarından vardır ve iki kişi kalabilir.

Rezervasyon için:  
Erol Benjamin Scott
erolbenjamin@yahoo.com
0533 650 80 70

Hiç yorum yok: