12 Şubat 2009 Perşembe

arkadaşım eŞŞek...


Nasıl bir ruh halidir ki bu sabah sabah arkadaşım eşşek dinleyip, tamamen şarkının sebep olduğu hissiyattan ötürü ağlıyorum mutfakta..

Hele de demiyor mu o tatlı günlerimiz bir anı oldu..

Artık kesin çocuk değilim değil mi...

evet bu sefer eşek değil eşşek, çünkü Barışımız yedimiz yetmişimiz böyle söylerdi bu şarkıyı..arkadaşım eş, arkadaşım şek, arkadaşım eşşek demezsek olmaz..

10 yorum:

Primarima dedi ki...

artık kesin çocuk değiliz hatta genç kategoriside gidiyor yavaşdan sanırım ya kadın olmak istemiyorum kız olmak istiyorum.:):)teyze demesin çocuklar abla desinler :)

Demet dedi ki...

şimdi hatırladım bebiş 4-5 aylıkken sürekli bu şarkıyı söylüyordum o da gülüyordu bana.."o eski günlerimiz bir anı oldu" deyince ben de ağlamaklı oluyordum her söylediğimde çok özledim ben barış abiyi ya..ne güzel hatırlattın..
yakışıklı bızdık rüzgarı'ı öpüyoruz :)
demet@deniz

Iraz dedi ki...

Ah evet, genç kategorisi de gidiyor...Oooo daha 30 bile değilim derken bir baktım ki 29 olmuşum!!!

Barış Abi yaşasaydı keşke..Ama bir de keşke çocukluğum bir yerlerde kayıtlı olsaydı..Ben bu iki duruma birden ağladım Demet...

Demet dedi ki...

Iraz ve Rüzgar tekrar merhaba biz sizi mimledik haberiniz olsun :))

Adsız dedi ki...

Iraz merhaba,
En son yazina bakayim dememle saskinliktan kucuk dilimi yutmam bir oldu! Cunku resimde Baris Manco'yla olan cocuk esimin yegeninin ta kendisi! Kendisi su an 18 yasinda, kazik kadar oldu. Ama onca programa katilan cocuk arasindan bu resmi bulup eklemen benim icin buyuk surpriz oldu!
Sevgiler

Iraz dedi ki...

inanamıyorum!!!Bence hayatta tesadüf diye birşey yoktur ama bunu neye işaret kabul etsek bilemedim :))

sevgili günlük dedi ki...

merhaba Iraz, Barış'ın yanındaki benim oğlum Mert ve nasıl sevindik görünce anlatamam. Nereden buldun bu fotoyu acaba? Oğlum ve ben sana ve Rüzgar'a sevgilerimizi yolluyoruz...

Iraz dedi ki...

Sevgili Günlük Merhaba,

Şöyle buldum Mert' i..O ağlamaklı sabahta şefkatli bir eşek fotosu eklemeliyim bu post' a dedim ve google gorsellere "arkadaşım eşek" yazarak arattım..

Sonra bu fotoyu gördüm..Benim ruh halimle alakası yoktu ama çocukluğumu hatırlamamla direk alakası vardı, sıcacık bulup koydum..

Bir de sana fotoyu nasıl bulduğumu anlatmak için tekrar arattığımda fark ettim ki benden başkası da blogunda kullanmış bu fotoyu..

Mert'in böyle bir sevimliliği var demek ki :)

Bizden de size kucak dolusu sevgiler..

Link şudur:
http://ivirzivirlilikuzerine.blogspot.com/2009/02/arkadasm-essek.html

sevgili günlük dedi ki...

Iraz teşekkürler,
Google da Mert'in fotosu olması bizi çok şaşırttı. Ben TV yönetmeniyim ama o gün ne foto çekmişim ne de sonradan o programın kaydını almışım. Bizim için güzel bir anı oldu. Marmaris'ten sevgiler... Perrin Kutun

Iraz dedi ki...

Demek ki böylece olacakmış Mert' in fotosu..Şık da bir anısı var artık bu fotoyu buluşunuzun..Ne güzel..
Sevgiler..