12 Mayıs 2009 Salı

anneler günü, bir diş,bir artroskopi..

Anneler günü güzeldi, oğlum bana yürütecinde heyecanla sallaya sallaya getirdi hediyemi..Sadece sallamak özgür iradesi ile olan bir eylemdi, hatta bence elinden almasam ve o biraz daha sallasa çok mutlu olurdu..Eee, bir de babası yardımcı olmuş tabiki seçmesine..Ne zamandır keşke bende olsa diyordum..



Anneme gittik..Hediyeleştik..Ne güzel bir cd hazırlamış annemle abim bana, herkes farkında sanırım müzik dinlemeyi özlediğimin..Abim yeşil balık aldı anneme, ben de yeşil taş ve de uğurlu filler aldım..Mistiğim, mistiksin, mistik..



Derken enerjim düşük, bugün oldu yazayım dedim anneler gününü..Ama bugün 2 adet yenilik var hayatımda..Birincisi oğlum, güzel gülüşlüm, büyüme arkadaşımla ilgili..Babası aradı bugün, hastan var mı dedi, tam da o anda vardı ve böyle olduğunda hep ben seni sonra ararım der kapatırım ama bugün öyle demedim, çünkü sesi çok iyi geliyordu ve birşey söyleyeceği belliydi..Var ama söyle dedim, o da söyledi, oğlumun dişi çıkmış!!!Büyüdü dedim..Sanki askere yolluyoruz, her gelişim evresinde diyorum ki, eyvah, biraz daha zaman geride kaldı ve tekrarı yok..Neyse..Hüzünlü konuşmalar bunlar..Şimdilik bana göstermedi ama babası sürekli görüyor, ben de çay bardağından su içirip "çıt" dinliyorum..

İkincisi ise babamla ilgili..Dizleri ağrıyordu, ortopediye götürdüm, film çektirdik, dizleri kötü..Artroskopi yapılacak..Çok endişelendim çünkü yürümesini etkileyecek herşey yaşam kalitesini etkileyecektir..Öyle korkacak kadar birşey yokmuş, allah korusun yürüyememek falan..Ama babamın ağrıları var mı var..Ben küçükken annemin de babamın da dizleri ağrımazdı ki..Bu da hüzün..

Yani bugün büyümekle yaşlanmak kucak kucağa..

Oğlumu çok öptüm bügün, çok kucakladım, o da çokça başımı koydu omzuma, anlamış gibi beni..

2 yorum:

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

oyyy
ilk diş biraz şaşkınlık ve hüzünle geliyor sanırım. büyüyorlar ıraz'cım! büyüme dur da diyemiyorsun, gelişsinler diye dört gözle beklerken.
dedeye de acil şifalar şimdiden.
sevgiler

Iraz dedi ki...

evet!!!şaşkınlık ve hüzün!!! bir de yazmayı unutmuşum, nedense gurur :))
acil şifalar dileğin için teşekkürler :))